Nederlandse Vereniging voor Commissarissen en Directeuren

Over dit project

Mensen gaan voor zekerheid, voorspelbaarheid en mijden liever risico’s. Maar… anno 2018 kun je rust wel vergeten. CHANGE is all over! Binnen organisaties is verandering een must. We moeten ons aanpassen aan een constant veranderende omgeving.

 

De opleiding CHANGE Unlimited! van de NCD biedt Change Masters een volstrekt andere kijk op veranderen. Die zij aan de hand van de eigen situatie, de kennis, het inzicht, en vooral ook de WIJ(s)heid geeft, om een cultuur van continue (kwalitatieve) groei binnen de eigen organisatie te realiseren.

Dorine is vast onderdeel van deze opleiding. Het DNA van change bestaat bij de gratie van communicatie en commitment. Als Changer zal je in staat moeten zijn om het grote –en het kleine- verhaal te vertellen, anderen te enthousiasmeren, te verleiden, aan te sporen en te coachen. Dat werkt alleen als je geloofwaardig bent. Tijdens haar sessies ontdekt men wanneer de persoonlijke overtuigingskracht het grootst is. Met een eigen sleutelverhaal en de veranderopdracht van de organisatie als leidraad.

Logo van Nederlandse vereniging voor Commissarissen en directeuren - Portoflio voor trainingen, seminars, teamcoaching, storytelling, advies - De Nootenkraker voor Nieuwetijdse Bedrijfscultuur
Category
Nootenkraker
Tags
commissarissen, leiderschap, NCD